top of page
_OS_9939-2.jpg
SISUSTUSSUUNNITTELU Puuta Pellavaa (1).png
_OS_8583 (1).jpg

Saija Aimo

SISUSTUSSUUNNITTELIJA

Sisustusakatemia, 2014


DI, MATERIAALITEKNIIKKA

Tampereen teknillinen yliopisto, 2013

 

SISUSTUSAKATEMIAN KOULUTTAJA

 

YRITTÄJÄ

KAHDEN LAPSEN ÄITI
 

Saija Aimo
+358405596885
saija@puutapellavaa.fi

  • Instagram
  • Facebook

Sisustussuunnittelu Puuta & Pellavaa

Tarjoan asiantuntevaa sisustussuunnittelua koteihin, vapaa-ajan asuntoihin ja yritysten toimitiloihin Tampereella ja lähialueilla sekä etäsuunnitteluna kauempana oleviin kohteisiin.

Tilaa suunniteltaessa on tärkeää miettiä, kuka tilaa käyttää ja mihin sitä käytetään, jotta tilasta saadaan toimiva ja asiakkaalle mieleinen. Siksi on äärimmäisen tärkeää, että suunnittelija osaa kysyä, kuunnella ja tulkita asiakkaansa toiveita. Jokainen koti, kuten jokainen ihminenkin, on uniikki.

Oman tilan ongelmakohtien puiminen vieraan ihmisen kanssa voi vaatia uskallusta, ja koen suurena kunniana sen, että asiakas luottaa minuun ja valitsee minut suunnittelemaan itselleen tärkeää tilaa.

Materiaalitekniikan diplomi-insinöörinä minulla on vahva pohja laajojen kokonaisuuksien ja projektien hallintaan. Haluttaessa hoidankin asiakkaan puolesta kaiken alusta loppuun materiaalien ja tuotteiden tilauksiin asti. Toimin kuitenkin joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan, jolloin pienelläkin budjetilla saadaan paras hyöty suunnittelusta. Tyytyväinen asiakas on minulle tärkeintä ja parasta palautetta onkin se, kun asiakas pyytää minua suunnittelemaan toisenkin kohteensa.   

Sisustussuunnittelu Puuta & Pellavaan lisäksi toimin Sisustusakatemiassa kouluttajana ja opetan sisustussuunnittelua tuleville sisustusalan ammattilaisille. Opetustyöllä on minulle aivan erityinen merkitys, sillä olen itsekin aikoinani opiskellut sisustussuunnittelua juuri Sisustusakatemiassa. Muistan hyvin, kuinka jännittävää ja inspiroivaa oli istua pulpetin toisella puolella, joten pyrin antamaan opiskelijoilleni mahdollisimman hyvät taidot ja paljon kannustusta tuleviin sisustusalan haasteisiin.

bottom of page